NIEUWE REEKS PRAATAVONDEN VOOR STUDENTEN MET AUTISME

Ben je student en heb je een autismespectrumstoornis (ASS)? Wil je autisme beter begrijpen en ervaringen delen met andere studenten met autisme? Kom dan naar ‘PRAATAVONDEN AUTISME’! De praatavonden starten met een informatief uurtje waarin een gastdeskundige een bepaald aspect van autisme introduceert en belicht. Daarna kan je vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Gewoon luisteren kan ook. De praatavonden zijn volledig vrijblijvend en vinden plaats in een informele en gemoedelijke sfeer. We sluiten elk semester af met een ontspannende activiteit.

Een initiatief van de Arteveldehogeschool in samenwerking met Universiteit Gent en Tanderuis vzw.

Meer informatie: http://www.arteveldehogeschool.be/nieuws-opinie/nieuws/nieuwe-reeks-praatavonden-voor-studenten-met-autisme