HERNIEUWDE UITGAVE | AUTISMESPECTRUMSTOORNIS: ALLES OP EEN RIJTJE

Het boek ‘Autismespectrumstoornis: Alles op een rijtje’ is een hernieuwde uitgave van ‘Autisme: Alles op een rijtje’. Auteur Herbert Roeyers zet relevante wetenschappelijke informatie met betrekking tot autismespectrumstoornis en autisme op een bevattelijke manier op een rijtje. In het boek wordt een antwoord geformuleerd op veelgestelde vragen zoals: Komt autismespectrumstoornis almaar vaker voor? Wat is het verschil tussen autisme en het syndroom van Asperger? Wat weten we over de oorzaak van autismespectrumstoornis?

Het boek richt zich in eerste instantie naar professionelen en studenten die meer willen weten over autismespectrumstoornis, maar ook ouders en andere geïnteresseerden vinden er hun gading in.

Meer informatie: www.acco.be/allesopeenrijtje